آغاز به کار آزمایشگاه فرهنگ ترکی محقق لرستانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۴ |
در راستای بهره گیری و استفاده از ظرفیت علمی و تحقیقی  فرهنگ ترکی، آزمایشگاه تخصصی سم شناسی و خزنده شناسی در منطقه نورآباد لرستان آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط  عمومی معاونت تحقیقات و فن آوری؛ دکتر ملکوتی معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در افتتاحیه این مرکز گفت؛ جوانان با استعداد و خوش فکر  بسیاری در کشور ما وجود دارند که با وجود توانمندی های فراوان متاسفانه گمنام باقی مانده اند.آقای فرهنگ ترکی یکی از این افراد است که دارای ظرفیت علمی  و پژوهشی بالایی در عرصه تخصصی زیست شناسی است. در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی ایران تلاش می کند با شناسایی چنین افرادی، ضمن بهره گیری از توانمندی هایشان زمینه را برای تقویت و تداوم کارهای  علمی آنها فراهم نماید. حمایت مادی و معنوی از این دانشمند جوان به همت اساتید بزرگواری همچون دکتر  ناصری پور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران  جهت تاسیس  مرکز تحقیقاتی و تداوم مطالعات در منطقه زاگرس و استان لرستان صورت پذیرفت که بر خود لازم میبینم از زحمات همه آنها تشکر کنم.
لازم به ذکر است آقای فرهنگ ترکی محقق نورآبادی به خاطر ثبت جهانی دوزیستان نادر ایران و درج مقالات علمی در ژورنال های تخصصی دنیا چهره ای شناخته شده در میان دانشمندان علم خزنده شناسی است؛ کشف ده گونه ناشناخته خزنده در فلات ایران و یک گونه در فلات آناتولی گوشه ای از پژوهش های فردی و بدون پشتوانه مالی این محقق است.

شایان ذکر است این  آزمایشگاه  در زمینی به مساحت ۶۰ متر (دو طبقه) و با حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران، جمعی از اساتید و کارکنان دلسوز ساخته شده است.

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر