برگزاری جلسه مشترک در راستای ایجاد فرهنگ سازمانی وحرکت به سمت دانشگاه نسل سوم با معاونت توسعه و منابع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۲۰ |
جلسه  مشترک معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت توسعه و منابع  در راستای ایجاد فرهنگ  سازمانی وحرکت به سمت دانشگاه نسل سوم  مورخ  ۲۰ مرداد درساختمان  ستاد مرکزی دفتر معاونت توسعه و منابع دانشگاه  با حضور آقای دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر مبارکی معاون توسعه و منابع و مدیران دو حوزه  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت ؛ دراین جلسه  دکتر ملکوتی  معاون تحقیقات و فناوری ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اعضا ، هدف از تشکیل این جلسه  را ایجاد فرهنگ  دانشگاه نسل سوم در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری با همکاری  معاونت توسعه و منابع  ایجاد انگیزه و نوآوری به منظور خلق مهارت های به روز در حوزه امور مالی در جهت تحلیل هزینه –استفاده ازافراد  متخصص مالی در کمیته های مختلف در راستای افزایش مهارت ها  و کسب منابع جدیددانست.

دکتر ملکوتی گفت:  برای انجام پژوهش در جهت رفع نیاز مصرف کننده بایستی همکاری بین مراکز تحقیقاتی با بخش ها و گروههای مدیریتی معاونت توسعه و منابع ایجاد شود. اظهار امیدواری  کرد: که رویکرد معاونت کمک به حل مسئله بوده و همه مدیران طوری بایستی فعالیت کنند که همه حوزه ها فعالانه طرحها و پژوهش های خود را بر اساس نیاز سازمان و جامعه  و رفع مشکل انجام دهند.در این راستا بدنبال ایجاد مرکزی که یک سازمان یادگیرنده را اداره می کند بایستی باشیم چرا که دانشگاهی که محل تولید علم است مدیریت آن  تمامی حوزه ها بر مبنای یافته های علمی باشد. می بایست در
در ادامه دکترمبارکی معاون توسعه و منابع بیان کرد: بایستی یک شناخت دوطرفه از مجموعه نیاز ها و مشکلاتی که در سطح دانشگاه در دو حوزه معاونت وجود دارد فراهم شود که مستلزم جلسات مشترک با مدیران دو حوزه است که یک برنامه مدون و مشخص داشته و  همچنین علم مدیریت در نظام سلامت را  الگویی برای تمامی دانشگاه ها داشته باشیم.
در نهایت فرهنگ تولید علم برای کارهای اجرایی را فراهم و گرایش  اعضای هیئت علمی به سمت کارهای اجرایی  را ایجاد نماییم.

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر