جلسه پارک علم و فناوری در خصوص بررسی و انتخاب مشاور ذی صلاح جهت عملیاتی شدن فرآیند پارک علم و فناوری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۷ |

جلسه ای مورخ ۱۴ شهریورماه در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری در خصوص عملیاتی شدن فرآیند پارک و انتخاب مشاور ذی صلاح با حضور دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و برخی از اعضای هیات امنا پارک برگزار شد .

دکتر ملکوتی ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم برای ارتقاء عملیاتی شدن فعالیت پارک علم و فناوری برشمر دند. همچنین اظهار امیدواری نمودند که در نیمه دوم سال با سرعت بخشیدن در ساخت و ساز پارک علم و فناوری بتوانیم شرکتهای نوآور را جذب نماییم.

دکتر مبارکی بیان نمود با همکاری  معاونت تحقیقات و فناوری اقدامات لازم در زمینه انتخاب مشاور ذی صلاح فراهم شود و همچنین با توجه به بررسی سوابق شرکتهای مشاور فعال در زمینه پارکهای علم و فناوری پیشنهاد گردید، مناقصه عمومی برای انتخاب مشاور ذی ربط از سوی معاونت توسعه و منابع دانشگاه انجام شود.

وی پیشنهاد کرد: حدالمقدور پس از انتخاب مشاور ذی ربط در صورت امکان از خدمات مشاور بین المللی نیز در این راستا استفاده شود.

دفعات مشاهده: 122 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر