سمینار دانشگاه نوآور و خلق ثروت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ |
ششمین سمینار از سلسله سمینارهای ترجمان، تبادل و تجاری سازی دانش (KTEC) دانشگاه علوم پزشکی ایران با عنوان "دانشگاه نوآور و خلق ثروت"، روز دوشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۷ در محل سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی برگزار گردید. در ابتدای مراسم آقای دکتر سید کاظم ملکوتی، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری سمینار "دانشگاه نوآور و خلق ثروت" را در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم خواند و متذکر شد با توجه به پتانسیل های دانشگاه از توانمندی های موجود باید بیشتر استفاده گردد.
در ادامه مراسم خانم دکتر پروانه رحیمی مقدم رئیس گروه ترجمان دانش، دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در مورد نقش واحد ترجمان، تبادل و تجاری سازی دانش در خلق ثروت در دانشگاه، ایراد سخنرانی نمودند. آقای دکتر علی اکبر فرجادیان، اولین سخنران مدعو سمینار، در مورد ویژگی های راه اندازی استارتاپ سخنرانی کردند و استارتاپ را مرحله تولد کسب و کار نامیدند.
در ادامه سمینار نیز آشنایی با استارتاپ های زیر توسط نمایندگان آن ها انجام شد:
  • خانم زینب رئوفی بنیان گذار مشاوره آنلاین و روانشناسی  سیمیآروم
  • آقای دکتر علی اکبر فرجادیان مدیر استارتاپ میوه دات کام
  • آقای مهندس روزبه سهرابی مدیر استارتاپ آفرود برگر
  • آقای مهندس علیرضا عبادوز مشاور دیجیتال مارکتینگ، بنیانگذار استارتاپ کافه گلدون
در پایان مراسم نیز پانل پرسش و پاسخ با حضور نمایندگان استارتاپ ها برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر