بازدید و جلسه گروه ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه با مدیران شرکت دامداران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۳ |

در راستای افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت و تاکید بر جذب پروژه های مشترک در راستای حل مشکلات صنعت با بهره گیری از پتانسیل علمی موجود در دانشگاه علوم پزشکی ایران، در تاریخ ۴ تیر ماه ۱۳۹۸ گروه ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران با مدیریت سرکار خانم دکتر طاهرمنش بازدیدی علمی و تخصصی با مجموعه معظم شرکت دامداران (فرآورده های لبنی تین) بعمل آمد.

در این بازدید اعضاء شورای ارتباط با صنعت دانشگاه با مدیران بخش های مختلف شرکت دامداران از جمله مدیر تولید بخش مایعات، مدیر تولید لبنیات جامد، مدیر بخش غیر لبنی، مدیر تحقیق و توسعه و استاندارد جلسه ای داشتند و به بیان مشکلات و راه حل های ممکن در این راستا اشاره گردید.

شرکت دامدارن بعنوان اولین کارخانه صنعتی خصوصی در حوزه تولید لبنیات شروع به فعالیت نموده است. شرکت دامداران در سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را بصورت واحد صنفی و کارگاهی در شمال شهر تهران آغاز نمود. ابتدا محصول ماست در انواع ماست های گاوی و گوسفندی و شیر با بسته بندی نایلونی خام و سپس نایلونی پاستوریزه تولید شد و متعاقباٌ تولید دوغ، قره قوروت، بستنی سنتی، لور ( لور یا یا لورک، پنیری است که با حرارت دادن آب‌پنیر و انعقاد پروتئین‌های آن تولید می‌شود)، کشک، کره، سرشیر و پنیر را اضافه شد. بعد از گذشت چند سال با استقرار دام پروری در شهریار، خود مبادرت به تهیه شیر خام طبیعی نمود و نهایتا در سال ۱۳۷۱ در روستای هفت جوی کارخانه تولید لبنیات مستقر گردید. در حال حاضر مجموعه هولدینگ برند تجاری « دامداران» کارخانجات تولید و بسته بندی انواع محصولات لبنی پاستوریزه مدت دار و انواع نوشیدنی می باشد. انگیزه و هدف این مجموعه از ورود به این صنعت، تهیه لبنیات سالم و متنوع که تا آنروز در ایران وجود نداشت بود که این خود به خود سبب ایجاد کار آفرینی و اشتغال می شد.  اهمیت این صنف و صنعت همان بس که در کتب آسمانی مورد اشاره ویژه و خاص خداوند، انبیاء و اولیاء وی قرار گرفته است. شغل و کسب کشاورزی-دامداری و همچنین مصرف لبنیات (شیر) بعنوان غذای بهشتی بر شمرده شده است که خود به خود شامل مشتقات آن نیز میشود. نام این شرکت (تین) نیز از قرآن برگرفته شده، از سوره ای که اشاره قسم به روشنایی، نور و روحانیت خداوند متعال و برکت نعمات وی می نماید. مجموعه دامداران مجموعه ای مستقل در تهیه شیرخام، تولید ظروف، تولید انواع فرآورده های لبنی پاستوریزه و استریل میباشد.شرکت های میامی، سحر، جهان صالح و پارس سان نیز عضو این شرکت های همگروه دامداران میباشند.

شرکت دامداران دارای ۱۸ دپارتمان می باشد که شامل دپارتمان انفورماتیک و فناوری اطلاعات، دپارتمان بازاریابی، دپارتمان بازرگانی، دپارتمان برنامه ریزی و انبارها، دپارتمان تحقیق وتوسعه، دپارتمان تضمین کیفیت، تولید ظروف، تولید ماست، تولیدمایعات، دپارتمان عمران و نوسازی، دپارتمان فروش، دپارتمان فنی و مهندسی، دپارتمان کنترل کیفیت، دپارتمان لجستیک، دپارتمان مالی، دپارتمان منابع انسانی، دپارتمان حسابرسی و دپارتمان حسابداری مطالبات.

با توجه به پتانسیل های موجود در این واحد صنعتی و قابلیت های موجود در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران، به زودی پروژه های مشترک فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و شرکت دامدارن طی فراخوانی از سوی دفتر ارتباط با صنعت و دانشگاه به اطلاع اعضاء هیئت علمی خواهد رسید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 327 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر