کارگاه داوری تخصصی پرونده های اختراعات با مشارکت اداره کل ثبت بین المللی اختراع کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۰ |

کارگاه مشترک داوری تخصصی اختراعات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری اداره کل ثبت بین المللی اختراع کشور، این کارگاه با حضورمدیر توسعه فناوری سلامت و  جمعی از اساتید و اعضای محترم هیئت علمی منتخب دانشگاه در حوزه داوری اختراعات مورخ ۵ و ۶ شهریور ۹۸ در سالن آمفی تئاتر کتابخانه ملی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

دکتر نکوئیان، سرپرست توسعه فناوری سلامت افزودند: هدف از برگزاری این کارگاه ارتقا دانش مالکیت فکری در سطح بین المللی و درخشان کردن نام دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

دکتر کریم زاده، سرپرست گروه توسعه، نوآوری و مالکیت فکری دانشگاه در این خصوص عنوان داشت: گروه مالکیت فکری دانشگاه دوره های آموزش تخصصی داوری برای اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه برگزار می نماید.

مهندس میرعرب رضی، سرپرست اداره کل ثبت بین المللی اختراع کشور، اظهار داشت: در این کارگاه ها مفاهیم تخصصی در بررسی پرونده های بین المللی مطرح می گردد. ایشان از همکاری گروه مالکیت فکری دانشگاه علوم پزشکی ایران بعنوان یکی از بهترین مراجع استعلام در سطح ملی تشکر نمود.

سرفصل و عناوین مطرح شده در کارگاه در روزهای اول و دوم به ترتیب توسط مهندس باده نوش و مهندس زعیم به شرح زیر عنوان گردید: جستجوی دقیق طبقه بندی بین المللی اختراعات در پایگاه داده های Espacenet  و WIPO به طور مبسوط شرح داده شد و در روز دوم نحوه تکمیل فرم داوری اختراعات با جزئیات به همراه مصداق های عینی و مثال های علمی مورد بحث قرار گرفت و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 160 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر