رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ماه JULY سال 2019 میلادی در نظام رتبه بندی WEBOMETRICS‎

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
به پیوست نسخه اولیه نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه جولای 2019 نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics ارسال می‌گردد.  این نظام رتبه‌بندی به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس 4 شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل ((Presence با وزن 5%، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن 50%، تعداد استنادات ده نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar Citations  (شاخص Openness) با وزن 10% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین 10% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence) با وزن 35% ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند. در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. نتایج اخیر که در آدرس http://www.webometrics.info نیز موجود است، رتبه‌ 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور را در این نظام رتبه‌بندی مشخص می‌کند. لازم به ذکر است که این نسخه اولیه ویرایش جولای 2019 بوده و مطابق روال سال‌های قبل، امکان تغییر واصلاح برخی رتبه‌ها در نسخه دوم آن وجود دارد.

دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر