• نقشه سایت معاونت تحقیقات و فناوری/sitemap

نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاون و مدیران تحقیقات و فناوری

| تاریخ ارسال: 1399/12/9 |
علیرغم مشکلات و مشغله ناشی از شیوع ویروس کرونا، جلسات بررسی مسائل و مشکلات معاونت ها و واحد های تابعه ی دانشگاه، به طور مرتب برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شنبه ۹ اسفند، دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در نشست با معاون و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: با توجه به شیوع ویروس کویید ۱۹ و شرایط موجود تلاش کردیم ارتباط با معاونت ها و مدیران آنها علاوه بر ارتباطات دائمی که وجود دارد ادامه پیدا کند.

دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: سعی می کنیم مشکلات، پیشنهادات و نقطه نظرات همکاران را مستقیم از زبان آنها بشنویم و مشکلات را بر طرف کنیم.
وی تأکید کرد: رفع موانع پیشروی توسعه تحقیقات و فن آوری، نقش مهمی در حرکت به سوی اهداف و ماموریت های دانشگاه دارد با وجود اینکه حرکت های خوبی انجام شده اما نیازمند توجه و تلاش بیشتر است.

درادامه این جلسه دکتر متولیان معاون معاونت تحقیقات و فناوری و مدیران این مجموعه ، پیشنهادها، نظرات و مشکلات خود را در خصوص اهداف و برنامه های پیش رو مطرح کردند.
گفتنی است جلسه مشترک رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با معاونت ها و مدیران واحد های تابعه دانشگاه، برای بررسی مشکلات، پیشنهادات و اولویتهای لازم به طور منظم هر سه ماه یکبار برگزار می شود.

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر