• نقشه سایت معاونت تحقیقات و فناوری/sitemap

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور انجام شد
افتتاج شتاب‌دهنده تخصصی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی
شتابدهنده تخصصی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری راه‌اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این شتابدهنده امروز یک شنبه بیست و دوم فروردین ۱۴۰۰ با حضور دکتر سورنا؛ ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.
دکتر عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: این مجموعه، دومین شتاب دهنده تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی ایران است و پیش از این شتابدهنده سلامت دیجیتال راه اندازی شده بود.
وی حمایت از تیم های فناور و کمک به ایده های جدید در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی را از مهمترین اهداف این شتابدهنده جدید اعلام کرد و افزود: تیم های فناور بین ۶ ماه تا یکسال وارد فرایند شتابدهی می شوند.
متولیان اظهار کرد: برگزاری دوره های آموزشی، تجاری سازی و بازاریابی از جمله اقدامات این مجموعه است  تا تیم های فناور بتوانند محصول خود را به تولید اولیه برسانند.
وی افزود: در هر دوره ۵ تا ۱۰ تیم فناور در این مجموعه حضور خواهند یافت و در دوره شتابدهی مورد حمایت قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه شتابدهنده سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در فضایی به مساحت ۴۸۰ متر مربع در ۲ طبقه راه اندازی شده، خاطرنشان کرد: هزینه ای که تاکنون صرف این شتاب دهنده شده حدود ۲ میلیارد تومان بوده که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین شده است.

دفعات مشاهده: 163 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر