استاد گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح تحقیقاتی در زمینه مقایسه مصرف روغن بزرک و روغن آفتابگردان پرداخت و گفت: مصرف روغن سالم در ارتقای سلامت جامعه برای پیشگیری از بیماریها و تقلیل هزینههای درمان نقش بهسزایی دارد.
مرکز نوآوری فناوریهای نوین آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت همزمان با برگزاری نشست هم اندیشی نخبگان فناور و شرکتهای دانش بنیان در ستاد وزارت بهداشت به صورت مجازی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، موسسه Clarivate-Analytics لیست محققین پر استناد سال 2023 (Highly Cited Researchers ) را اعلام کرد که شامل 6 هزار و 849 محقق از 67 کشور است. از بین هر یک هزار محقق در جهان فقط یک نفر به عنوان پژوهشگر با استناد بالا شناخته میشود. مبنای انتخاب در این رقابت، تحلیل کیفی و داوری تخصصی مقالات 1% برتر پر استناد در رشته و سال انتشار پژوهشگران در Web of Science است. از ایران نیز نام پنج نفر در این لیست وجود دارد، که از بین این پنج نفر، سه نفر از دانشگاههای علوم پزشکی است که که یکی از این سه پژوهشگر، دکتر مهدی کریمی از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گروه نانو فناوری پزشکی است.
یک محقق دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح هزینه اثربخشی مداخله افزایش سواد سلامت در بیماران دیابت نوع دو پرداخت و گفت: بدون شک با کاهش هزینه بیماری دیابت نوع دو، بیماران مبتلا و خانوادههایشان مشکلات مالی کمتری خواهند داشت و کاهش بار اقتصادی دیابت نوع دو بر بیماران و دولت، باعث خلق ثروت خواهد شد.
دانشیار گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح ارائه الگوی مفهومی شبکه دانش در حوزه بیماریهای عفونی پرداخت و گفت: این طرح منجر به صرفه جویی هزینههای سلامت در بخش بیماریهای عفونی و همچنین مشارکت در تولید محصولات دارویی جدید باکیفیت برای این بیماریها را همراه خواهد داشت.