• 1403/06/19 - 09:05
  • - تعداد بازدید کنندگان: 32
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تیم مجتمع تحقیقات و آموزش تیرتاش به همراه شرکت دخانیات ایران با مرکز تحقیقات آلودگی هوا دانشگاه علوم پزشکی ایران تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده و از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

337770.mp3 تفاهم نامه همکاری مرکز تحقیقات آلودگی هوا دانشگاه ایران و مجتمع تحقیقات و آموزش دخانیات ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ایران؛ این نشست مشترک روز ششم شهریورماه 1403 به منظور بحث و تبادل نظر طرفین پیرامون همکاری‌های مشترک و مذاکرات در خصوص جزئیات همکاری‌های فی‌مابین صورت پذیرفت.

همچنین اعضای تیم مجتمع تحقیقات و آموزش تیرتاش و نمایندگان شرکت دخانیات ایران از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه بازدید به عمل آوردند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,[ اخبار معاونت ]
: