مسابقه ارائه پایان نامه و طرح پژوهشی دانشجویی در سه دقیقه به مناسبت هفته پژوهش
در مرحله اول پایان نامه ها و طرح های دانشجویی منتخب هر دانشکده در داخل همان دانشکده انتخاب شده و سپس موارد منتخب هر دانشکده در مرحله دوم رقابت در سطح دانشگاه، شرکت خواهند نمود.
ارائه مدل پیشبینی سالمندی موفق از سوی محققین دانشگاه علوم پزشکی ایران
استادیار مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح تحقیقاتی ارائه مدل پیشبینی سالمندی موفق با استفاده از رویکرد یادگیری ماشین پرداخت و گفت: استفاده از مدل پیشبینی سالمندی موفق در مراحل اولیه زندگی سالمندان یا حتی در افراد میانسال منجر به بهبود عملکرد فیزیکی، کاهش اختلالات فیزیکی و شناختی، افزایش مشارکت اجتماعی و موفقیت در سالهای واپسین زندگی سالمندان میشود.
مراسم افتتاحیه کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، برنامه افتتاحیه همایش و جشنواره ملی فناوری های نوین در آموزش پزشکی (شیخ الرئیس) به همکاری مدیریت هماهنگی مراکز تحقیقاتی دانشگاه، روز چهارشنبه اول آذر ماه 1402 با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دکتر باقری فرد، دبیر علمی کنگره دکتر ادهمی، دکتر هنردوست سرپرست مدیریت هماهنگی مراکز تحقیقاتی دانشگاه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.
گفتوگوهای ویژه/ تحقیقات موفق دانشگاه علوم پزشکی ایران
ارتقای سلامت جامعه با مصرف روغن سالم برای پیشگیری از بیماریها/ روغن بزرک یا آفتابگردان؟
استاد گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح تحقیقاتی در زمینه مقایسه مصرف روغن بزرک و روغن آفتابگردان پرداخت و گفت: مصرف روغن سالم در ارتقای سلامت جامعه برای پیشگیری از بیماریها و تقلیل هزینههای درمان نقش بهسزایی دارد.
مرکز نوآوری فناوریهای نوین آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد
مرکز نوآوری فناوریهای نوین آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت همزمان با برگزاری نشست هم اندیشی نخبگان فناور و شرکتهای دانش بنیان در ستاد وزارت بهداشت به صورت مجازی افتتاح شد.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، با همراهی ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی در آبان 1402، اقدام به جذب ایدههای فناورانه در همین حوزه نموده است.
گفتگو ویژه با دکتر مهدی کریمی یکی از پژوهشگران پر استناد دنیا از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران
گفتگو ویژه با دکتر مهدی کریمی یکی از پژوهشگران و محقق دانشگاه علوم پزشکی ایران در جایگاه برتر پژوهشگران پراستناد جهان
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، موسسه Clarivate-Analytics لیست محققین پر استناد سال 2023 (Highly Cited Researchers ) را اعلام کرد که شامل 6 هزار و 849 محقق از 67 کشور است. از بین هر یک هزار محقق در جهان فقط یک نفر به عنوان پژوهشگر با استناد بالا شناخته میشود. مبنای انتخاب در این رقابت، تحلیل کیفی و داوری تخصصی مقالات 1% برتر پر استناد در رشته و سال انتشار پژوهشگران در Web of Science است. از ایران نیز نام پنج نفر در این لیست وجود دارد، که از بین این پنج نفر، سه نفر از دانشگاههای علوم پزشکی است که که یکی از این سه پژوهشگر، دکتر مهدی کریمی از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گروه نانو فناوری پزشکی است.