• 1404/08/03 - 09:23
  • - تعداد بازدید: 26
  • - تعداد بازدید کنندگان: 24
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی میکروبیولوژی در صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

کارگاه آموزشی "میکروبیولوژی در صنایع غذایی" روز پنج‌شنبه 8 آبان‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت 9 تا 13 به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

360444.mp3 برگزاری دوره آموزشی میکروبیولوژی در صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط‌عمومی مرکزرشدفناوری‌سلامت دانشگاه ایران؛ کارگاه آموزشی "میکروبیولوژی در صنایع غذایی" به صورت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

 علاقه‌مندان می‌توانند روز پنج‌شنبه ۸ آبان‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۹ تا ۱۳ در این دوره آموزشی شرکت نمایند.

تدریس این کارگاه آموزشی را آقای دکتر ساده، متخصص باکتری شناسی، مدرس دانشگاه و مشاور علمی بر عهده خواهند داشت.
گفتنی است، مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری موسسه آموزشی کاوشگران رادنام این کارگاه آموزشی را با احتساب ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان غذا و دارو برگزار خواهد کرد. 
 
تغییرات کلی در ترکیبات و نیز فساد مواد غذایی اغلب منشاء میکروبیولوژیک دارند. دارا بودن دانش فنی در این زمینه برای متخصصین شاغل در صنعت غذا بسیار ضروری می‌باشد تا بتوانند پیشگیری‌های لازم در جهت کنترل آلودگی مواد غذایی، اجرای کنترل‌های لازم و هم‌چنین اقدامات لازم و ضروری در مواجهه با این خطرات را به موقع و به صورت موثر انجام دهند. علاقه‌مندان جهت اطلاعات بیشتر و یا ثبت‌نام می‌توانند به ادمین موسسه آموزشی کاوشگران رادنام پیام ارسال کرده و یا با شماره تماس ۰۲۱۴۴۱۲۷۲۶۴ یا واتساپ موسسه۰۹۰۱۵۱۵۳۲۷۴  تماس حاصل نمایند.     
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,[ اخبار معاونت ]
  • کد خبر : 360444
:
کلیدواژه ها
حامد محمدیان
خبرنگار

حامد محمدیان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings