• 1401/08/24 - 13:39
  • - تعداد بازدید: 180
  • - تعداد بازدید کنندگان: 154
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
ارتباط با صنعت در حوزه علوم دارویی گسترش می یابد

رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه ارتباط با صنعت در حوزه علوم دارویی گسترش می یابد، گفت: یکسری اقدامات در این زمینه در قالب طرح های تحقیقاتی آغاز شده است تا خدمات مطلوبی به فعالان حوزه دارویی ارایه شود.

7496.mp3 رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران

دکتر آسیه حسینی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: طرح های ارتباط با صنعت در این حوزه، بیشتر حالت خدماتی دارد به این معنی که خدمتی مناسب به فعالان حوزه دارویی ارایه می شود.

وی افزود: آزمایشات بیواکی والانسی یا هم ارز زیستی باید بر روی نمونه داروهای تولید داخل کشور انجام شود که محققان مرکز آمادگی دارند این موارد را در قالب طرح ارتباط با صنعت، اجرایی کنند.

حسینی ادامه داد: در صورتی که مسئولان دانشگاه همراهی و همکاری لازم را به عمل آورند، تا پایان سال جاری می توان این طرح را به سرانجام رساند.

بودجه پژوهشی مرکز تحقیقات علوم دارویی در ۴ تا ۵ سال اخیر ثابت ماند

رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بودجه پژوهشی مرکز تحقیقات علوم دارویی در ۴ تا ۵ سال اخیر ثابت مانده است.

وی اظهار داشت: در این مدت سالیانه ۲۴۰ میلیون بودجه به این مرکز اختصاص یافت که رقم ناچیزی است و مقرر شد در سال جاری این رقم به حدود ۳۰۰ میلیون تومان برسد.

حسینی بر لزوم افزایش مناسب بودجه مراکز تحقیقاتی علوم پایه تاکید کرد و گفت: مسئولان باید توجه جدی تری به این مراکز داشته باشند.

وی تاکید کرد: با توجه به محدودیت های مالی، به نظر می رسد که امکان افزایش چشمگیر بودجه تحقیقاتی میسر نخواهد بود، پس باید به دنبال‌ درآمدزایی در مراکز تحقیقاتی باشیم تا طرح های پژوهشی با روند مناسبی به سرانجام برسند.

رتبه دوم مراکز تحقیقاتی دانشگاه به مرکز تحقیقات علوم داروئی اختصاص یافت

رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: مرکز تحقیقات علوم دارویی در سال گذشته رتبه دوم مراکز تحقیقاتی دانشگاه را بدست آورد.حسینی افزود: تعداد مقاله از جمله شاخص های ارزیابی مراکز تحقیقاتی است؛ اما دانشگاه در حال تغییر شاخص های ارزیابی به سمت دانشگاه نسل سوم می باشد.

برطرف کردن مشکلات کشور مهمترین اهداف پژوهشگران است

وی بیان داشت: مهمترین هدف محققان این مرکز این است که بتوانیم مشکلات مملکت را برطرف کنیم. حسینی گفت: سنتز عوامل درمانی جدید و کاربردهای جدید داروهای متداول در درمان بیماری های مزمن و نرودجنریتیو بیشترین تمرکز ما را به خود اختصاص داده است.

حسینی افزود: محققان ما بر روی ترکیبات دارویی جدید هم فعالیت می کنند، که پس از مشاهده اثربخشی  وارد مراحل حیوانی و بالینی می شوند.

وی تعداد هسته های تحقیقاتی فعال این مرکز را ۵ هسته تحقیقاتی اعلام کرد و گفت: طرح های پژوهشی در قالب هسته های تحقیقاتی به اجرا درمی آیند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 7496
:
کلیدواژه ها
سروش دهقان
خبرنگار

سروش دهقان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings