گفتگو ویژه با دکتر مهدی کریمی یکی از پژوهشگران پر استناد دنیا از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران
گفتگو ویژه با دکتر مهدی کریمی یکی از پژوهشگران و محقق دانشگاه علوم پزشکی ایران در جایگاه برتر پژوهشگران پراستناد جهان
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، موسسه Clarivate-Analytics لیست محققین پر استناد سال 2023 (Highly Cited Researchers ) را اعلام کرد که شامل 6 هزار و 849 محقق از 67 کشور است. از بین هر یک هزار محقق در جهان فقط یک نفر به عنوان پژوهشگر با استناد بالا شناخته میشود. مبنای انتخاب در این رقابت، تحلیل کیفی و داوری تخصصی مقالات 1% برتر پر استناد در رشته و سال انتشار پژوهشگران در Web of Science است. از ایران نیز نام پنج نفر در این لیست وجود دارد، که از بین این پنج نفر، سه نفر از دانشگاههای علوم پزشکی است که که یکی از این سه پژوهشگر، دکتر مهدی کریمی از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گروه نانو فناوری پزشکی است.
گفتوگوهای ویژه/ تحقیقات موفق دانشگاه علوم پزشکی ایران - 4
تحقیق درباره تاثیر افزایش سواد سلامت در بیماران دیابت نوع دو انجام شد
یک محقق دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح هزینه اثربخشی مداخله افزایش سواد سلامت در بیماران دیابت نوع دو پرداخت و گفت: بدون شک با کاهش هزینه بیماری دیابت نوع دو، بیماران مبتلا و خانوادههایشان مشکلات مالی کمتری خواهند داشت و کاهش بار اقتصادی دیابت نوع دو بر بیماران و دولت، باعث خلق ثروت خواهد شد.
گفتوگوهای ویژه/ تحقیقات موفق دانشگاه علوم پزشکی ایران - 5
انجام تحقیقی برای ارائه الگوی مفهومی شبکه دانش در بیماریهای عفونی کشور
دانشیار گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طرح ارائه الگوی مفهومی شبکه دانش در حوزه بیماریهای عفونی پرداخت و گفت: این طرح منجر به صرفه جویی هزینههای سلامت در بخش بیماریهای عفونی و همچنین مشارکت در تولید محصولات دارویی جدید باکیفیت برای این بیماریها را همراه خواهد داشت.
گفتوگوهای ویژه/ تحقیقات موفق دانشگاه علوم پزشکی ایران - 3
یک محقق دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح طراحی سیستم تصمیمیار برای تشخیص بیماریهای نوای گفتار با استفاده از یادگیری عمیق پرداخت.
تخصیص بیش از 2 میلیارد تومان اعتبار خدمات آزمایشگاهی توسط شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی در نیمه اول سال جاری
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو با اشاره به دستاوردهای ۶ ماهه اول سال جاری، گفت: در این مدت ۲۷ عنوان برنامه توسعه فناوری میان شرکتهای صنعتی و دانشبنیان از مسیر توسعه فناوری تعریف شد و حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار خدمات آزمایشگاهی نانو با همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی فعال کردیم.
ارائه خدمات متنوع آزمایشگاهی و پژوهشی در حوزه مهندسی مواد
به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو با عنوان ایراننانو 2023، امسال میزبان شرکتهای دانشبنیان، فناور و مجموعههای پژوهشی مختلفی است که خدمات آزمایشگاهی متنوع و کارآمدی را در حوزه فناوریهای راهبردی به ویژه نانوفناوری ارائه میدهند.
دومین فستیوال ملی ایده بازار فناوری های سلامت
در این فستیوال غرفه دانشگاه علوم پزشکی ایران از محصولات شرکت های دانش بنیان مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه و غرفه مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه رونمایی شد و بازدید بعمل آمد در ادامه فناوران این حوزه با ارائه طرح خود و شرکت در بخش رقابتی رویداد، جهت جذب سرمایه و تجاری سازی محصولات خود اقدام بعما آوردند.